chiru vagus
chiru vagus
Titel:
Chiru Vagus
€ 2 190,00
Chiru

Chiru Vagus

Frame maat doorgeven bij bestelling.

De Chiru Vagus is een grindfiets met een grote veelzijdigheid.
Het titanium frame zorgt voor veel dynamiek en lichtheid voor bestuurders die op zoek zijn naar een sportfiets. De Chiru Vagus is een fiets die is ontworpen om te reizen: drievoudige bevestiging voor drinkbussen, externe doorgangskanalen, oogjes voor achterbagage en spatbord, ... De schuine stand van het frame wordt ook bestudeerd om de installatie van een frametas met toegang tot de blikken.

Het frame is gemaakt van hoogwaardige 3AL2,5V klasse 9, buizen met dubbele en enkele dikte. Het wordt in Azië verkocht door titaniumspecialisten die de frames van bekende Amerikaanse merken produceren. De lassen zijn eenvoudig door te geven voor een nette esthetiek.
De CEC-carbonvork is hyperlicht (slechts 400 g), robuust en stijf. Het heeft een taps toelopende pen en een binnendoorvoering.
De Vagus bevat de nieuwste technische ontwikkelingen: door assen, koffer in T47-formaat voor stijfheid en betrouwbaarheid, platte schijfremmen, compatibiliteit met telescopische zadelpen en royale speling.

De geometrie maakt het mogelijk om een ​​perfecte balans tussen stabiliteit en dynamiek te verkrijgen dankzij de korte bases van 428 mm terwijl het mogelijk is om banden in 700x43c of 27,5x2,0 te monteren.

Wij adviseren een montage met hydraulische schijfremmen. Sommige mechanische of hybride remmen zijn niet compatibel met de hoek gevormd door de steun en de basis.

De Framekit omvat frame + vork + zadelkraag + steekassen + T47 trapas met externe lagers.
Gewicht van het kale frame gewogen in maat M
kenmerken:
Frame: Titanium 3AL2,5V Grade 9
Vork: koolstof
Headset: ZS44-ZS56
Bottom Bracket: T47 68 mm
Remklauwen: Flatmount
Diameter zadelpen: 27,2 mm
Diameter zadel ketting: 31,9 mm
Flessenhouder: 3
Eyelets Fork: Ja
Eyelets Gardes Mud: Ja
Passage of Gaines: External
Compatibele telescopische zadelpen: Ja
AR-as: 12x142
Vooras: 12x100
Opruiming: 700x45 of 27.5x2.0
Gewicht: 1650 gram